Ontdek jouw veerkracht
en bloei tot je eigen efficiënte zelf!

COACHING

Stil staan bij wie we zijn en hoe we onze patronen of gewoontes ontwikkeld hebben, is steeds meer een geaccepteerd gegeven in onze samenleving. En niet alleen in onze privé relaties, maar ook in onze werk- en collegiale samenwerking, is de opbrengst van dit stilstaan inzicht en begrip. Vervolgens kan met focus toegewerkt worden naar de gewenste verandering.

Coachen is voor mij dan ook het begeleiden van jou of een team in het ontdekken van persoonlijke waarden, kwaliteiten en belemmeringen.  Dit geheel bepaalt hoe de dagdagelijkse bezigheden plaatsvinden. Coachen is het begeleiden tot bewustwording van onze communicatie en gedrag waarbij zorgvuldig naar de gewenste doelen toegewerkt wordt. Het is zoveel efficiënter en het geeft zoveel meer energie als je kan zijn wie je wilt zijn. En als je kan werken in een omgeving of het beroep kan uitoefenen dat bij jouw past.

VRAAG MEER INFO
OVER WORKSHOPS,
TRAINING OF
INTERVISIE BEGELEIDING

Wil jij gewoon zeggen wat je vindt, wil jij weten waar je voor staat en wil jij omgaan met je werkcontext om er het beste uit te halen? Wil jij die lat eindelijk lager leggen en wat vaker whatever kunnen zeggen en toch je doel behalen? Want jij wilt toch de beste leider van jezelf worden!

Coachen doe ik ook op het werkterrein van Stress en Burn-out. Zowel voor individuele klanten als voor organisaties werk ik samen met jou aan het verstevigen van jouw veerkracht en stress bestendigheid. Zowel preventief als tijdens jouw re-integratie bied ik professionele ondersteuning. Organisaties adviseer en begeleid ik bij het realiseren van een mentaal gezond werkklimaat en bij het bestrijden van een te hoge werk gerelateerde spanning.

Met ACT (Acceptance Commitment Therapy, zie hexaflex ACT bij tools) leer je zes vaardigheden om jouw veerkracht te versterken:
• Acceptatie: ruimte creëren voor vervelende situaties
• Defusie: loskomen van je gedachten
• Zelf: de relatie met jezelf flexibel hanteren
• Hier en nu: aandacht voor het huidige 
NU moment
• Waarden: wat vind jij echt belangrijk?
• Toegewijd handelen: handelen naar wat jij van belang vindt

In mijn rugzakje zitten meerdere tools en werk ik samen met verschillende partners om aan de slag te gaan met particulieren, individuele medewerkers, teams en bedrijven. Neem vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek.

LEES MEER